På morgonen den 4 maj fortsatte NHL ordinarie säsongsmatch. På sitt hemmafält gjorde Minnesota Wild tre mål i rad i tredje kvartalet och besegrade Vegas Golden Knights som kom till utmaningen 6-5.

De två lagen spelade mycket hårt. De två lagen visade sin bästa form. Efter de två första kvartalen i matchen presterade Vegas Golden Knights NHL Ishockey Tröjor bra och tog en 5-3 ledning tillfälligt. I det avgörande tredje kvartalet av spelet inledde Minnesota Wild en dödlig motattack, gjorde 3 mål i rad och överträffade poängen. Till slut besegrade Minnesota wild Vegas Golden Knights 6-5 för att vinna matchen.

Tävlingen om de tre bästa i Western Conference blir mer och mer spännande. Vegas Golden Knights har vunnit 9 matcher på de senaste 10 matcherna och Minnesota Wild har också vunnit 8 matcher på de senaste 10 matcherna. För närvarande leder Vegas Golden Knights Minnesota med 6 poäng. Om Vegas Golden Knights kan fortsätta sin status kommer de sannolikt att delta i slutspelet som nummer ett i Western Conference. På detta sätt kommer Vegas Golden Knights tröjor också att visas i slutspelet.