I början av den nya säsongen kommer många fans att välja att köpa en ny tröja för att möta nästa match. Jag hoppas också få en bättre start, det är vad alla fans vill se. Vi har varit engagerade i den skräddarsydda Billiga NHL Tröjor-köpcentret, vi är mycket glada över att du kan få en mycket favorittröja, så fansen kommer att introduceras till tröjorna innan den nya tröjan är till försäljning, så att fans kan få att känna honom bättre och köpa vad de gillar. tröja.

Edmonton lanserade den nya säsongtröjan, som är mycket populär bland många fans. Vi fann genom undersökningen att 80% av fansen är villiga att acceptera en sådan Edmonton Oilers hockeytröja, och att bära denna tröja kommer att ha en stark känsla av stolthet när man går på gatan. Beskrivs som minimalistiska tröjor som "inspirerades av de senaste modetrenderna" och "hockeykulturen", har designen tappat de vita accenterna från de traditionella orange, blå och vita tröjorna. Det är första gången i organisationens historia att tröjan inte har de vita accenterna.

Vi tycker att denna tröja också är perfekt som gåva. Dina vänner kommer att gilla denna tröja och tacka dig så mycket för att du gav honom en sådan överraskning. Du kan beställa denna tröja genom vårt köpcentrum.