När den nya säsongen kommer kommer många lag att lansera nya tröjor. Då verkar fansen ha en ny tröja, om han gillar det kommer han att välja att köpa den för den han gillar. Jag tycker att detta är väldigt perfekt. Under de senaste dagarna är många fans mycket intresserade av den retro versionen av NHL Ishockey Tröjor, vårt köpcentrum kommer också att anpassas efter kundens favorittröja, du kan gå in på vår officiella webbplats för att köpa.

De försvarande Stanley Cup-mästarna avslöjade sin vintage-tröja lördag, en nyinspelning av deras blå, gula och röda design som de bar mellan 1995-98. Fans kanske får en varm känsla när de kommer ihåg Blues-storheterna som bar St. Louis Blues hockeytröja, men vissa spelare, som Winnipeg-Born framåt Alex Steen, känner sig också inspirerade av designen. Men nu kommer fansen att komma ihåg deras favoritmoderna spelare klädda i de uniformerna, inklusive kapten Alex Pietrangelo, som var den första att modellera dem i bilder publicerade på Blues webbplats.

Vi hoppas att denna tröja kan marknadsföras väl och vi tror att han kommer att få många bra recensioner. Så du kan också välja att köpa en så meningsfull tröja, och att bära honom på gatan kommer att vara en stark stolthet.