Många fans kommer att ordna mycket uppdaterade uppdateringar för lagets nya säsong, inklusive om deras lag kommer att förnya dessa spelare. För fansen hoppas jag att laget kommer att ha starkare styrka och ha bättre resultat under den nya säsongen. På detta sätt kommer de att välja en spelare som en gåva till sina goda vänner, du kan anpassa Billiga NHL Tröjor genom vårt köpcentrum.

I stället för att gå igenom förlängda förhandlingar om ett långsiktigt kontrakt valde den 23-åriga frammannen för en snabbare upplösning och undertecknade den 8 juli. Labanc hoppas ha på sig San Jose Sharks hockeytröja för tävlingen och vinna medaljen. Labanc räknas för att hjälpa hajarna att komma tillbaka till Stanley Cup-finalen för första gången sedan 2016. Han hade 56 poäng (17 mål, 39 assists) i 82 matcher i säsongen och nio poäng (fyra mål, fem assists) i 20 Stanley Cup Playoff-spel förra säsongen.

Vi kommer att uppdatera tröjorna för den nya säsongen i framtiden, du kan vara uppmärksam på vår officiella webbplats. Kommer första gången att ge dig de senaste tröjorna.