För det nya säsongslaget kommer många fans att uppmärksamma släppningen av sina nya tröjor. För närvarande den nya säsongen kommer, är vi alltid uppmärksamma på släppningen av den nya tröjan, och kommer att ge fansen tröjorna så snart som möjligt och accepterar också de anpassade Billiga NHL Tröjor. Du kan logga in på vår officiella webbplats för att anpassa din favorittröja, som en födelsedagspresent till dina vänner, han kommer definitivt att gilla den här gåvan.

Buffalo Sabrarna firar 50-årsjubileum i stil. Sabrarna avslöjade en Golden Buffalo Sabres hockeytröja på fredagen som de kommer att bära i 13 matcher den här säsongen för att fira tillfället; 2020 blir deras 50: e år i NHL. Jubileum, att bära denna tröja kommer att göra dig särskilt stolt.

De vita tröjorna har den ikoniska Sabers-vapen i guld och marinblå. Det finns fem ränder på varje ärm och längst ner i tröjan för att representera 50 år. Detaljerna inkluderar också logotyper från hela Sabers historia på den inre halsen. Uniformerna är gjorda kompletta med vita handskar och marinblå byxor. Bufflar kommer inte att ha marinblå efter denna säsong; Sabrarna kommer att återvända till kungblått som sin primära färg 2020-21.