Under säsongen 2019 gjorde Florida Panthers inte bra och kvalificerade sig inte för Stanley Cup efter sex av de sju säsongerna. Fans är besvikna, men många fans är också mycket säkra på den nya säsongens Florida Panthers, många fans började anpassa den nya NHL Ishockey Tröjor, i hopp om att få lycka till Florida Panthers under den nya säsongen.

Barkov bär på sig Florida Panthers hockeytröja och återvänder till träningslägret.och han kommer att arbeta med laget för att kämpa för den nya säsongen. Den tidigare dåliga rekorden har blivit en saga historia, och det är värdelöst att skylla spelarna. Spelare bör till och med se fram emot att se nästa match för att vinna laget. Efter en dålig säsong måste vi överväga den kommande nya säsongen, då kommer mentaliteten att bli mer passionerad att träna.

Barkov och Florida Panthers har en speciell känsla och han har gjort en hel del bidrag till laget. Han förblir neutral i spelarna och ledningen och strävar efter båda parters bästa. Alla vill få samma sak och måste arbeta hårt för att få det istället för att ta bort det från andra. Som kapten Bachov hoppas vinna tränaren för tränaren med segern i spelet och dra tillbaka Florida-berättelsen.